top
separations_linje
separator_info_delen

Torsdag 23 maj


BörsTendenser nytt nummer kommer tisdag 4 juni

 

Vi förbereder nu nästa nummer av BörsTendens. Vi följer upp de aktier som vi räknat med ska följa rytmen som toppade kring den 1 maj och som vi laggt in en topp förunder perioden fram till och med den 10 maj. Nu kom toppen in den 1 maj i New York medan vårt eget index hann med att skapa en "falsk köpsignal" i slutet av april. Denna falska signal bekräftades någon dag senare och nu är det hela på väg söder ut. 

 

I fredagens nummer tar vi upp kommande tunga reaktionspunkter under andra halvåret 2019 och fram till och med första kvartalet 2020. Mer kortsiktigt för de följande 2 månaderna lägger vi ut tidpunkterna för förväntad lågpunkt i den aktuella nedgången. 

 

Uppgången i år blev som mest cirka 23 procent när index lyfte till 1 700 den 25 april. Falsk köpsignal ger tryck i nedgången. Skulle vi få en falsk säljsignal längre fram blir det mycket spännande. Vi följer detta löpande under de kommande veckorna och månaderna.  

 

 

TA-skolan fortsätter med 3 nya kurser under hösten 2019


 

TA-skolan i samarbete med tidningen Privata Affärer

 

För mer info    www.privataaffarer.se/taskolan Där hittar du hela kursprogrammet för vårens kurser inkl priser och anmälningsformulär. 

 

 

 


Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom