top
separations_linje
separator_info_delen

Tisdag 1 oktober


Gilla Tendens i Sverige på Facebook. Vi lägger upp analyser på Facebook med OMXS30 och S&P500 i fokus. Klicka på Facebook-knappen ovan och logga in på ditt Facebook-konto.  

 

Tisdagen 1 oktober gav vi ut BörsTendenser (BT) # 30 -2019

 

Prova 10 nummer (3 månader) för endast 89 kr/nummer

 

16 sidor analyser

Index:

OMXS30 index, S&P 500 med flera index 

Råvaror:

Guldpriset Oljepriset

Enskilda aktier:

Ericsson, H&M, Electrolux, Boliden, LUPE, LUMI, Sandvik, SEB, Nordea, SHB, Swedbank, Atlas Copco, Tele2, Telia, Nibe, Nobia, Nokia plus ett flertal andra aktier på Stockholmsbörsen.

 

 

Prova 3 månader (10 nr) för endast 890 kr inkl moms. Distribution via epost.

 

Börsläget sedan den intressanta vändningen och botten den 15 augusti, som låg i våra cykler, har nu triggat igång andra spännande rytmer under hösten. Det tyder på berg- och dalbana på börsen det närmaste halvåret. 

 

Vi fokuserar därför under hösten på alla våra prenumeranter som får kontinuerliga uppdateringar av börsläget. Det gör att vi inte har möjlighet att uppdatera denna gratistjänst de kommande veckorna in mot årsskiftet. 

 

Vill du ha uppdateringar av det spännande börsläget vi har och kommer att få se är du välkommen som prenumerant på något av våra marknadsbrev. Priser och prenumerationsperioden hittar du under rubriken "Marknadsbrev" 

 

 

 

 

OMXS30 1 533.06 

 

 

 

 

 

 
  

 

 

 

 

 
  
Se Ingemar Carlssons analyser på Youtube helt gratis, klicka på länken nedan eller skriv in adressen i URL http://www.youtube.com/user/TendensAB?feature=watch   

 

 

 


Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom