top
separations_linje
separator_info_delen

Start


Följ den ovanligt spännande börsutvecklingen under 2020

 

2 Workshop under andra kvartalet 2020

 

 

1) Onsdag  den 1 april  kl 19:00

2) Onsdag den 10 juni  kl 19:00

 

 

Tema

"Börsutvecklingen under inledningen av 2020 och vidare under första halvåret 2020. De långsiktiga cyklerna börjar bli riktigt intressanta, när de tonar in sig på slusteget"


Vi lägger även upp en strategiplan för tiden från workshop och vidare mot sommaren 2020

På det politiska planet ser vi även intressanta rytmer som kommer att påverka börserna. Det handlar inte bara om kraftiga skattehöjningar. 

 


Alla våra workshop ges via webben på kvällstid med start kl 19:00. Allt spelas in och deltagarna får en länk till inspelningen, som sedan kan ses under de följande veckorna.


Även i april kommer vi att gå igenom Stockholmsbörsens OMXS 30 index, DAX-index, FTSE 100 index, New Yorkbörsens S&P 500 och Nasdaq Comp.

Enskilda aktier som är intressanta vid aktuellt tillfälle finns med, där vi redan har klart med Electrolux, Boliden, LUPE, LUMI, Volvo LeoVegas, Betsson, Getingen, bankerna och det som är otroligt intressant är gruppen "Fastighetsaktier", som ger oss härliga signaler, därtilltar vi upp ytterligare ett flera aktier. 


Alla deltagare kan önska analyser på enskilda aktier. Mest önskade aktierna tas sedan upp, vilket i första hand blir de mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen.  


Oljepriset och Guldpriset är mycket intressant under hösten och in över vintern 2019/2020. Vi har redan en del tankar om en kommande topp för bland annat oljepriset.


Alla våra workshop blir unika och innehållet blir dagsfärska analyser på intressanta objekt.

Under våren kommer vi att ge ytterligare 2 st workshop, vilket gör att vi får möjlighet att uppdatera oss löpande med utvecklingen under hösten och våren in mot det mycket spännande börsåret 2019 med alla svängningar de redan nu visar att vi kan förvänta.   

 

Alla tillfällena kommer att vara fullspäckade med analyser och prognoser med fokus i första hand på börserna som helhet in mot avslutningen på en mycket lång börsuppgång som startade i mars 2009 med OMXS30 på 593 och S&P 500 på 666.


Priser

 

Vill du delta i ett av dessa båda tillfällen är priset 590 kr inkl moms per tillfälle. Då ingår workshop, önskeaktier för de som vill skicka in dessa och inspelningen av workshop. Inspelningarna ligger sedan kvar under 3 månader. Bokar du 2 workshop vid samma tillfälle är totalpriset 990 kr inkl moms. 

 

Självklart fortsätter vi med nya workshop under hösten 2019 och även 2020. Detta med tanke på att flera börser i världen redan toppat och andra börser går mot sina slutliga toppar under de kommande 12 månaderna. Detta gör vi vill delge våra analyser och inte minst de viktiga tidsrytmerna, som styr det hela. Vi har även med en intressant region för investeringar som vi följer in mot viktiga vändningar uppåt. 


Förfrågningar och anmälan

skickas till e-post:  info@tendens.se 

 

 

 

TA-skolan fortsätter med 3 nya kurser under hösten 2019

 

 

Kurs 1 startade onsdagen den 28 augusti kl 19:00  Avslutad 8 sept

Kursen handlar om grunderna i TA och hur du tolkar trender - korta såväl som långa.

 

Kurs 2 startar tisdagen den 22 oktober kl 19:00     Avslutad

Kursen handlar om Elliotts vågteori (EWT) och matematiken kring denna spännande teori

 

Kurs 3 startar tisdagen  den 10 december kl 19:00  Pågår

Kurs 3 behandlar tidscyklerna på börsen. Alla de tunga rytmerna på börsen finns med och blir

ett hjälpmedel inför framtida viktiga reaktioner på börsen

 

 

 

TA-skolan i samarbete med tidningen Privata Affärer

 

För mer info    www.privataaffarer.se/taskolan Där hittar du hela kursprogrammet, beskrivning av kusinnehållet för vårens kurser, inkl priser och anmälningsformulär. 

 

 

 

Vi förbereder nu första nummret av BT 2020 - som utkommer torsdag 2 januari

 

Index steg till årshögsta 1 802 den 27 december. Lågpunkten den 3 juni vid 1 494 gav en uppgång till 1657 den 3 juli. Denna topp följdes av klassiska toppsignaler följt av inledningen på en rekyl till reaktionspunkten 15 augusti. 

 

I kommande BT tar vi upp utvecklingen fram till årsskiftet och sedan in mot första kvartalet 2020.

 

Vi fortsätter följa Trelleborg B i den specialstudie som gav botten vid 119,55 kr den 15 augusti. Aktien har fallit kraftigt efter rekordet 215,10 kr våren 2018. Vi siktar nu in oss på viktiga motstånd i rallyt som pågår.   

 

Läs bland annat om uppföljningen av våra analyser av spelbolagen. Starkt positiva signaler för några av dem. 

 

Intressant genomgång av bankerna och skogsbolagen. 

 

New Yorkbörsen får utrymme efter att nedgången fortsatte in mot lågpunkten i början av januari. Vi lägger ut reaktionsdatum nu inför toppen som är på gång efter vändningen den 26 dec 2018. Vi väntar sedan in en ny lågpunkt under Q1 -19. 

 

Prova BörsTendenser 7 nummer för 690 kr inkl moms. BT utkommer med ca 10 dagars mellanrum.

Maila frågor och prenumeration till: info@tendens.se

Ange även postadress vid beställning.

 

 

 

Följ utvecklingen på börsen med DT eller BT


OMXS30 - Stödet 1 378 höll för 2 tester den 27 dec och den 2 jan -19. Nu söker vi motståndet i uppgången under våren och försommaren. Intervallet 1 360- 1380 bevakade vi i samband med årsskiftet inför en lågpunkt. Nu sätter vi ut motståndsintervallet i den aktuella uppgången. Nivåer ser intressanta ut och är på värden som få räknar med kring 1 682 

 

 

Våra dagliga analyser ger oss motstånden i uppgångarna och stöden i rekylerna och som nu sedan säljsignalen den 3 okt följer vi upp stödnivåerna, som blir aktuella.  

 

Vi lägger upp olika nivåer i analyserna i våra marknadsbrev. 1 552 hade vi med i analyserna den 29 oktober. Från den 5 april fokuserar vi på fortsättningen via reaktionsdagarna 8 och 18 april.   

 

Följ utvecklingen vidare under försommaren med Dagliga Tendenser (DT)


Vill du följa index löpande via DT. Prova 1 mån för 695 kr inkl moms (minst 18 nummer). 


Maila info@tendens.se

för frågor och prenumeration. Swisha betalningen så är du igång direkt.   


Alternativt kan du prenumerara på vårt marknadsbrev BörsTendenser (BT) 10 nummer under 3 månader för 890 kr inkl moms. Utgivning var 10:e dag. 

 

Vårt andra dagliga marknadsbrev, OptionsTendeser (OT) #66 / 2019, tar upp de aktier som har potential att stiga efter helgen.    

 

 

 

 

OMXS30 testa trendlinjen innan nedgången tog vid


OMXS30 levererade sin senaste topp för året vid 1 680 den 29 aug. Denna kom in 54 dagar efter starten från 1 512 den 6 juli. Vi har alltid 53:e dagen som avstämningspunkt. En diff på några börstimmar är helt ok i våra analyser. 

Det var då, i slutet av augusti. Sedan siktade vi in oss på den 3 oktober och den reaktion vi fick via  den lägre toppen 1 677. Nu är det nedsidan i rekylen vi följer mot viktiga stöd på mycket låga nivåer relaterat till augustitoppen. Tidpunkten för kommande reaktioner har vi redan satt ut i våra marknadsbrev.  Torsdagen den 2 januari är det dags för 4 av våra marknadsbrev, DagsTendenser (DT) , OptionsTendenser (OT), Olje- och Bull och BearTendenser (OBBT) och BörsTendenser (BT) .

Läs mer om dessa under rubriken marknadsbrev ovan.

 

BörsTendenser #  1 - 2020 ute torsdag 2 januari   

 

 

Prova 3 månader (10 nr) för endast 890 kr inkl moms.

 

Vi fortsätter att följa S&P 500 och Nasdaq Comp. Hur påverkas OMXS 30 och den svenska börsen. Vi följer H&M och Getinge in mot sina bottenkurser och bottenformationer. Vi fortsätter bevaka vändningarna för dessa och en mängd andra aktier. Bankernas utdelningar knäckte börsen under våren men nu är bankerna på väg att ge positiva signaler under sommaren om vi har lite tålamod. Vi sätter ut nivåerna i kommande nummer.

Under 2018 har vi utbildat 237 kunder som kunnat följa utvecklingen och kunnat se säljsignalerna falla på plats under kursernas gång. Vi fick in den tunga rytmen på 6Y 6M i slutet av mars och vändningen uppåt då. Men även 8Y8M fick stor betydlese för vändningen hösten/vintern 2017/2018. Vi se rnu slutet på den nedgången som nu är över 1 år gammal. 

 

Mönstret i nedgången är så här långt det samma som vi lärt ut på våra kurser och vi beskriver den fortsatta utvecklingen utifrån den kunskapen. Ni som börjar kursen den 22 januari 2019 har möjlighet att ta del av slutfasen av nedgången via kursen. 

 

I varje nummer ger vi en djupare analys av OMXS30 index. S&P 500, OSE-index, DAX-index RTS-index är andra marknader vi analyserar. I varje nummer ger vi också ett flertal analyser av enskilda aktier så som H&M, Volvo, Atlas, Ericsson Skanska, Lundin Petruleum, Enquest, Lundin Mining, Boliden plus ytterligare många fler aktier. I varje nummer har vi också med "önskeaktier" från läsarna.  Mail till  info@tendens.se

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marknadsbrevet Olje- och Bull&BearTendeser (OBBT)

utkommer varje tisdag och torsdag.

 

I OBBT tar vi upp Oljepriset, Guld, Silver, Kaffe, Kakao mfl råvaror. OMXS 30 index, DAX-index, RTS-index, Oslobörsens index. Enskilda aktier: Boliden, Lundin Petroleum, Lundin Mining, Enquest är några av de olje- och mining relaterade aktier vi tar upp.

Prova OBBT 1 månad för 690 kr inkl.moms

Frågor och beställningar: info@tendens.se

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adress till Tendens Youtubekanal med analyser:  http://www.youtube.com/user/TendensAB?feature=watch


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se informationsfilmen om Gann Hjulet på webben eller Youtube

Länk:

https://tendens.adobeconnect.com/p8sldnc5mcy/

Lösenord: tendensgann

 

Länk till filmen på Youtube:

https://www.youtube.com/user/TendensAB/videos

 

  

 

Ett exempel på "kärnan" i Gann Hjulet.

30131415161738
29123451839
28112161940
27109872041
26252423222142
49484746454443

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gilla Tendens i Sverige på Facebook.

Vi lägger upp analyser på FB med OMXS30 index och S&P 500 i fokus.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teknisk analys 4

Teknisk analys 4 innehåller följande kapitel, vilka kan beställas separat från Tendens i Sverige AB.

1) Stochastic Oscilator

2) Directional Movment System

3) Median Lines/ ML-Linjer

4) Elliotts Vågteori EWT

5) RSI, Relativ Strength Index

6) Paniker, krascher, depressioner samt cykler som indikatorer

7) MACDTM-Systemet

8) Channel index, Contrary opinion-bullish consensus

9) Volatility index

10) Trend balance point system

11) Hävstångseffekt

12) The parabolic time/price system

Priser: Varje kapitel kostar 98 kr. Vid samtidig beställning och betalning i förskott kostar samtliga 12 kapitel 990 kr.


Kopiering, eftertryck, bandupptagning eller andra former för återgivning av text
och bilder i helhet eller utdrag är tillåtet endast efter skriftligt avtal med Tendens i Sverige AB.


Betalning sker till Bankgiro 5011-8181. Ange TA 4 samt, vilket kapitel betalningen avser, betalare, adress och e-postadress på betalningen.
Tendens i Sverige AB, Box 231, 941 25 Piteå. Tel 0911-927 01.      E-post: info@tendens.se

 

 
Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom