top
separations_linje
separator_info_delen

Start


Följ den ovanligt spännande börsutvecklingen under 2020

 

Workshop under andra halvåret 2020

 

 

Nu laddar vi för nästa Workshop onsdagen den 9 december.  

 

 

1) Onsdagen den 9 dec Kl 19:00   

 

Första halvåret planerar vi för 4 nya Workshop

 

 

Tema

"Börsutvecklingen under de närmaste månader under 2020 och vidare in mot den viktiga reaktionspunkten 1:a kvartalet 2021 och utvecklingen in mot våren 2022.

De långsiktiga cyklerna var intressanta att följa när de tonade in sig på slutsteget under perioden december 2019 till mars 2020. Nu visade det sig till slut att det var 11,25-åringen (135 månader) som bli bingo denna gång. Dramatiken kom omgående efter att den cykeln var på plats 21 feb i år efter sin start den 21 nov 2008.


Vi lägger även upp en strategiplan för tiden från workshop och vidare in mot sensommaren och hösten 2020

På det politiska planet ser vi även intressanta rytmer som kommer att påverka börserna. Det handlar inte bara om kraftiga skattehöjningar utan även en polituisk röra av sällan skådat slag. Kaos med andra ord och det är bara början under första kvartalet 2020, där nya utmaningar följer in mot fjärde kvartalet.

 


Alla våra workshop ges via webben på kvällstid med start kl 19:00. Allt spelas in och deltagarna får en länk till inspelningen, som sedan kan ses under de följande veckorna.


Även i april kommer vi att gå igenom Stockholmsbörsens OMXS 30 index, DAX-index, FTSE 100 index, New Yorkbörsens S&P 500 och Nasdaq Comp.

Enskilda aktier som är intressanta vid aktuellt tillfälle finns med, där vi redan har klart med Electrolux, Boliden, LUPE, LUMI, Volvo LeoVegas, Betsson, Getingen, bankerna och det som är otroligt intressant är gruppen "Fastighetsaktier", som ger oss härliga signaler, därtilltar vi upp ytterligare ett flera aktier. 


Alla deltagare kan önska analyser på enskilda aktier. Mest önskade aktierna tas sedan upp, vilket i första hand blir de mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen.  


Oljepriset och Guldpriset är mycket intressant under hösten och in över vintern 2019/2020. Vi har redan en del tankar om en kommande topp för bland annat oljepriset.


Alla våra workshop blir unika och innehållet blir dagsfärska analyser på intressanta objekt.

Under våren kommer vi att ge ytterligare 2 st workshop, vilket gör att vi får möjlighet att uppdatera oss löpande med utvecklingen under hösten och våren in mot det mycket spännande börsåret 2019 med alla svängningar de redan nu visar att vi kan förvänta.   

 

Alla tillfällena kommer att vara fullspäckade med analyser och prognoser med fokus i första hand på börserna som helhet in mot avslutningen på en mycket lång börsuppgång som startade i mars 2009 med OMXS30 på 593 och S&P 500 på 666.


Priser

 

Vill du delta i ett av dessa tillfällen är priset 590 kr inkl moms per tillfälle. Då ingår workshop, önskeaktier för de som vill skicka in dessa och inspelningen av workshop. Inspelningarna ligger sedan kvar under 3 månader. Bokar du 2 workshop vid samma tillfälle är totalpriset 990 kr inkl moms. 

 

Självklart fortsätter vi med nya workshop under 2021. Börsläget är ju så spännande nu efter att alla de långa cyklerna fullbordades kring årsskiftet 2019/2020.

Flera börser i världen toppade tidigt andra börser gick i mål under januari och februari. Vi delger våra analyser och inte minst de viktiga tidsrytmerna, som styr det hela. Vi har även med intressanta råvaror som står inför viktiga vändningar uppåt för att sedan gå in mot viktiga toppar och i vissa fall nya rekord in mot vintern 2024/2025.

 


Förfrågningar och anmälan

skickas till e-post:  info@tendens.se 

 

 

 

TA-skolan fortsätter med nya kurser under hösten 2020

 

 

 

Kurs 1 andra omgången startar tisdagen  den 20 oktober kl 19:00  

Kursen handlar om grunderna i TA och hur du tolkar trender - korta såväl som långa.

 

Kurs 2 börjar den 21 november 

Kursen handlar om Elliotts vågteori (EWT) och matematiken kring denna spännande teori

 

 

TA-skolan i samarbete med tidningen Privata Affärer

 

För mer info    www.privataaffarer.se/taskolan Där hittar du hela kursprogrammet, beskrivning av kusinnehållet för höstens kurser, inkl priser och anmälningsformulär. 

 

 

 

Vi förbereder nästa nummer av BT 

 

Index steg till årshögsta 1 906 den 20 februari i år. Lågpunkten 1 477 den 15 augusti 2019 inledde uppgången till rekordet i februari.  

 

I BT ar vi tagit upp utvecklingen fram till början av oktober 2020, Reaktionen då följa av en intressant rörelse in mot veckan som inleds med måndagen den 26 oktober.  

 

 

Fastighetsaktierna var klara i sina långsiktiga uppgångar kring den 21 feb 2020. Några av dessa är intressanta som kortsiktiga placeringar i sina intensiva ryck uppåt en tid.

 

 

Läs bland annat om uppföljningen av våra analyser av spelbolagen. Starkt positiva signaler för några av dem. 

 

Intressant genomgång av bankerna och skogsbolagen. 

 

Prova BörsTendenser 7 nummer för 690 kr inkl moms. BT utkommer med ca 10 dagars mellanrum.

Maila frågor och prenumeration till: info@tendens.se

Ange även postadress vid beställning.

 

 

 

Följ utvecklingen på börsen med DT eller BT


OMXS30 - Stödet 1 378 höll för 2 tester den 27 dec och den 2 jan -19. Nu söker vi motståndet i uppgången under våren och försommaren. Intervallet 1 360- 1380 bevakade vi i samband med årsskiftet inför en lågpunkt. Nu sätter vi ut motståndsintervallet i den aktuella uppgången. Nivåer ser intressanta ut och är på värden som få räknar med kring 1 682 

 

 

Våra dagliga analyser ger oss motstånden i uppgångarna och stöden i rekylerna och som nu sedan säljsignalen den 3 okt följer vi upp stödnivåerna, som blir aktuella.  

 

Vi lägger upp olika nivåer i analyserna i våra marknadsbrev. 1 552 hade vi med i analyserna den 29 oktober. Från den 5 april fokuserar vi på fortsättningen via reaktionsdagarna 8 och 18 april.   

 

Följ utvecklingen vidare under försommaren med Dagliga Tendenser (DT)


Vill du följa index löpande via DT. Prova 1 mån för 695 kr inkl moms (minst 18 nummer). 


Maila info@tendens.se

för frågor och prenumeration. Swisha betalningen så är du igång direkt.   


Alternativt kan du prenumerara på vårt marknadsbrev BörsTendenser (BT) 10 nummer under 3 månader för 890 kr inkl moms. Utgivning var 10:e dag. 

 

Vårt andra dagliga marknadsbrev, OptionsTendeser (OT) #66 / 2019, tar upp de aktier som har potential att stiga efter helgen.    

 

 

 

 

OMXS30 testa trendlinjen innan nedgången tog vid


OMXS30 levererade sin senaste topp för året vid 1 680 den 29 aug. Denna kom in 54 dagar efter starten från 1 512 den 6 juli. Vi har alltid 53:e dagen som avstämningspunkt. En diff på några börstimmar är helt ok i våra analyser. 

Det var då, i slutet av augusti. Sedan siktade vi in oss på den 3 oktober och den reaktion vi fick via  den lägre toppen 1 677. Nu är det nedsidan i rekylen vi följer mot viktiga stöd på mycket låga nivåer relaterat till augustitoppen. Tidpunkten för kommande reaktioner har vi redan satt ut i våra marknadsbrev.  Tisdagen den 21 juli är det dags för 4 av våra marknadsbrev, DagsTendenser (DT) , OptionsTendenser (OT), Olje- och Bull och BearTendenser (OBBT) och BörsTendenser (BT) .

Läs mer om dessa under rubriken marknadsbrev ovan.

 

BörsTendenser #  30 - 2020 ute torsdag 24 sept    

 

Prova 3 månader (10 nr) för endast 890 kr inkl moms.

 

Vi fortsätter att följa S&P 500 och Nasdaq Comp. Hur påverkas OMXS 30 och den svenska börsen. Vi följer H&M och Getinge in mot sina bottenkurser och bottenformationer. Vi fortsätter bevaka vändningarna för dessa och en mängd andra aktier. Bankernas utdelningar knäckte börsen under våren men nu är bankerna på väg att ge positiva signaler under sommaren om vi har lite tålamod. Vi sätter ut nivåerna i kommande nummer.

Under 2018 har vi utbildat 237 kunder som kunnat följa utvecklingen och kunnat se säljsignalerna falla på plats under kursernas gång. Vi fick in den tunga rytmen på 6Y 6M i slutet av mars och vändningen uppåt då. Men även 8Y8M fick stor betydlese för vändningen hösten/vintern 2017/2018. Vi se rnu slutet på den nedgången som nu är över 1 år gammal. 

 

Mönstret i nedgången är så här långt det samma som vi lärt ut på våra kurser och vi beskriver den fortsatta utvecklingen utifrån den kunskapen. Ni som börjar kursen den 22 januari 2019 har möjlighet att ta del av slutfasen av nedgången via kursen. 

 

I varje nummer ger vi en djupare analys av OMXS30 index. S&P 500, OSE-index, DAX-index RTS-index är andra marknader vi analyserar. I varje nummer ger vi också ett flertal analyser av enskilda aktier så som H&M, Volvo, Atlas, Ericsson Skanska, Lundin Petruleum, Enquest, Lundin Mining, Boliden plus ytterligare många fler aktier. I varje nummer har vi också med "önskeaktier" från läsarna.  Mail till  info@tendens.se

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marknadsbrevet Olje- och Bull&BearTendeser (OBBT)

utkommer varje tisdag och torsdag.

 

I OBBT tar vi upp Oljepriset, Guld, Silver, Kaffe, Kakao mfl råvaror. OMXS 30 index, DAX-index, RTS-index, Oslobörsens index. Enskilda aktier: Boliden, Lundin Petroleum, Lundin Mining, Enquest är några av de olje- och mining relaterade aktier vi tar upp.

Prova OBBT 1 månad för 690 kr inkl.moms

Frågor och beställningar: info@tendens.se

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adress till Tendens Youtubekanal med analyser:  http://www.youtube.com/user/TendensAB?feature=watch


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se informationsfilmen om Gann Hjulet på webben eller Youtube

Länk:

https://tendens.adobeconnect.com/p8sldnc5mcy/

Lösenord: tendensgann

 

Länk till filmen på Youtube:

https://www.youtube.com/user/TendensAB/videos

 

  

 

Ett exempel på "kärnan" i Gann Hjulet.

30131415161738
29123451839
28112161940
27109872041
26252423222142
49484746454443

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gilla Tendens i Sverige på Facebook.

Vi lägger upp analyser på FB med OMXS30 index och S&P 500 i fokus.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teknisk analys 4

Teknisk analys 4 innehåller följande kapitel, vilka kan beställas separat från Tendens i Sverige AB.

1) Stochastic Oscilator

2) Directional Movment System

3) Median Lines/ ML-Linjer

4) Elliotts Vågteori EWT

5) RSI, Relativ Strength Index

6) Paniker, krascher, depressioner samt cykler som indikatorer

7) MACDTM-Systemet

8) Channel index, Contrary opinion-bullish consensus

9) Volatility index

10) Trend balance point system

11) Hävstångseffekt

12) The parabolic time/price system

Priser: Varje kapitel kostar 98 kr. Vid samtidig beställning och betalning i förskott kostar samtliga 12 kapitel 990 kr.


Kopiering, eftertryck, bandupptagning eller andra former för återgivning av text
och bilder i helhet eller utdrag är tillåtet endast efter skriftligt avtal med Tendens i Sverige AB.


Betalning sker till Bankgiro 5011-8181. Ange TA 4 samt, vilket kapitel betalningen avser, betalare, adress och e-postadress på betalningen.
Tendens i Sverige AB, Box 231, 941 25 Piteå. Tel 0911-927 01.      E-post: info@tendens.se

 

 
Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom