top
separations_linje
separator_info_delen

KurserNu ger vi våra kurser i Teknisk Analys (TA) över nätet i form av Webinar

 

Kurs A:1

Måndagen den 11 januari kl 19:00

Tisdagen den 12 janurai kl 19:00 (samma kurs båda dagarna)

Varje kurstillfälle är på 60-90 minuter

Antalet deltagare begränsat

Pris:300 kr inkl moms per deltagare och kurstillfälle

 

Kurs A:2

Måndagen den 18 januari kl 19:00

Tisdagen den 18 januari kl 19:00

Varje kurstillfälle är på 60-90 minuter

Antalet deltagare begränsat

Pris:300 kr inkl moms per deltagare och kurstillfälle

 

 

Bokning: info@tendens.se eller tel: 0911-927 01. 

Kurser med Ingemar Carlsson

Ingemar Carlsson ger ett antal kurser och workshop på olika platser varje år, se under respektive ort när du kan boka in nästa kurs.

 

 

Kurser på CD-skiva
Det finns nu möjlighet att gå kurs 1A och 1B, kurs 2, kurs 3 samt kurs 4 på CD-skiva. På CD-skivan för kurs 1 har vi också lagt in en demoversion av analysprogrammet "Carlsson Trading Session" med en kurshistorik på fem år, vilken du kan öva med efter varje kursavsnitt. Författare till kursmaterialet är Lars-Jonas Ångström (kurs 1 och 2) och Ingemar Carlsson (kurs 1, 2, 3 och 4).
Priset för CD-kurserna är 1470 kr inklusive moms per styck.

Läs mer under rubriken CD-kurser.

 

 

Föredrag
Ingemar Carlsson genomför regelbundet ett antal föredrag tillsammans med Aktiespararna på olika orter i Sverige. Föredrag sker också ofta i samarbete med olika banker. Varje bank marknadsför dessa föredrag direkt till sina egna kunder. Fråga därför din bank om de har planerat någon aktiekväll eller föredrag med Ingemar Carlsson. Innan du går någon av våra kurser i teknisk analys kan du med fördel lyssna på ett föredrag med Ingemar Carlsson.

 


Kursledare
Kursledare på samtliga kurser är Ingemar Carlsson, chefsanalytiker på Tendens. Vid samtliga kurser arbetar vi med dagsaktuella diagram och ställer prognoser på ett flertal aktier.

 

Nybörjare
Är du nybörjare på ämnet teknisk analys rekommenderar vi dig att börja med kurserna 1 och 2 på CD. Även kurserna 3 och 4 finns på CD.

 

 

Kursanmälan
Vid kursanmälan är det viktigt att du tydligt anger vilken/vilka kurser du är intresserad av att gå och på vilken ort. Anmälan sker via: info@tendens.se eller tel 0911-92701.

 

 

  

Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom