top
separations_linje
separator_info_delen

Fredag 10 maj


 

 


 
  
Gilla Tendens i Sverige på Facebook. Vi lägger upp analyser på Facebook med OMXS30 och S&P500 i fokus. Klicka på Facebook-knappen ovan och logga in på ditt Facebook-konto.  

Onsdagen den 10 maj utkom BörsTendenser (BT) #14 - 2019

 

Prova 7 nummer för endast 690 kr inkl moms maila: info@tendens.se

 

Uppdatering sker

 

Africa Oil 8,67

 

Africa Oil (AOI) testade vårt motstånd vid 9,00-9,20 kronor idag (11 april) med 9,23 kronor som högsta notering. Motståndet höll och en reaktion nedåt följde. Trenden är stigande och vi får inrikta oss på att motståndsintervallet kan hålla en tid. Men den dag vi får en stängningskurs över 9,20 kronor kan vi sikta högre med 11,40 kronor som mål.

 

 

Dividend 2,20

Dividend är ett mindre bolag på NGM som hjälper mindre bolag med att nå ut till en bredare ägarkrets. Detta sker bland annat genom att ägande i de mindre bolagen som delas ut till Dividens aktieägare. Bolager är mitt uppe i en nyemission, där teckningen avslutas den 12 april med en teckningskurs på 2,00 kronor. Ett lite annorlunda bolag som kan vara intressant att följa framöver.

I december var aktien nere i 1,65 kronor och har sedan dess svängt en del. I och med att nyemissionen sker till 2,00 kronor får vi räkna med att kursen kan pressas en del när emissionen är klar, vilket ger en möjlighet att kunna agera under våren och försommaren.   

Den 19 mars är lägsta notering 1,55 kronor under de drygt 2 år som aktien funnits på börsen. Vi väntar nu in en högre botten och andra positiva signaler under de kommande veckorna efter påsk.

 

 

 

Lundin Petroleum 314,00 

 

LUPE fortsätter sin rörelse på hög nivå och i det intervall som gällt under de senaste två månaderna. Det handlar om intervallet 295-324 kronor, där högsta noteringen så här långt är 323,70 kronor från den 21 mars.

 

Vi räknar med en fortsatt uppgång över tiden men får avvakta och vänta ut rörelserna inom intervallet. Om tre veckor landar delårsrapporten och det blir troligen den som ger oss signalerna på den fortsatta färdriktningen in mot sommaren. Rapport 2 maj 

 

 

 
Se Ingemar Carlssons analyser på Youtube helt gratis, klicka på länken nedan eller skriv in adressen i URL http://www.youtube.com/user/TendensAB?feature=watch   

 

 

  
 

Se senaste 4 filmerna på Youtube från den 26 dec -18 till 18 jan -19

Nu över 6 400 visningar den 5 april


Ingemar Carlsson analyserar olika index och råvaror på Youtube. Se filmerna utan kostnad på: http://www.youtube.com/user/TendensAB?feature=watch

 

Axplock av tidigare filmer:

OMXS30-index

Boliden

Betsson

Guldpriset

Dax-index

Nikkeiindex

Kakao

Kaffe

Brent blend

S&P 500

Silverpriset

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom