top
separations_linje
separator_info_delen

CD-kurser


 Beställning till: info@tendens.se 
   

 Teknisk analys CD 1

 

 Det finns nu möjlighet att gå kurs 1A och 1B på CD-skiva. Utöver den teori som förmedlas på "live"-kurserna har vi dessutom lagt in en mängd diagram som du kan öva på med facit i form vår tolkning av utvecklingen.

På CD-skivan har vi också lagt in en demoversion av analysprogrammet "Carlsson Trading Session" med en kurshistorik på fem år, vilken du kan öva med efter varje kursavsnitt.

Författare till kursmaterialet är Ingemar Carlsson.


Författare: Carlsson, Ingemar
Pris: 1470 kr

 Teknisk analys CD 2

 

 Kurs 2 behandlar Elliotts vågteori och Fibonaccirelationerna. Innehållet är i stort sett detsamma som vi ger "live" på vår vanliga kurs 2.

Författare till kursmaterialet Ingemar Carlsson.Författare: Carlsson, Ingemar
Medförfattare: Ångström, Lars Jonas
Pris: 1470 kr

 Teknisk analys CD 3

 

 Vår tredje kurs i teknisk aktieanalys behandlar tidsaspekten på börsen. Under kursen arbetar vi med cykliska mönster sett ur både Elliotts och W.D. Ganns teorier. Gann har utvecklat en mycket intressant teori om det cykliska mönstret på börsen. Detta mönster går att använda i den dagliga handeln på börsen likaväl som vi även får starka indikationer på mer långsiktiga mönster. Metoden är enkel men det kan ta en viss tid att övertyga sig sälv om att det fungerar - och inte minst: att det är så lätt att se dessa mönster.

Denna kurs kommer att öka förståelsen för det rytmiska och cykliska mönstret på börsen. Teorierna ger flera exempel, där precisionen ofta är exakt med en differens på +/- 1 dag vid vändpunkterna.


Författare: Carlsson, Ingemar
Pris: 1470 kr

   

 Teknisk analys CD 4

 

 Vi arbetar med både tid och pris samtidigt i våra beräkningar för att fastställa köp- och säljnivåer. Precisionen på de analyser vi gör får de flesta att häpna inför hur enkelt man kan komma fram till ett mycket positivt resultat. Denna kurs, i kombination med tidigare erfarenhet i teknisk analys, ger ett ordentligt lyft. De kursdelatagare som fortsätter att arbeta med dessa metoder har ökat sin avkastning på ett dramatiskt sätt.

Utbildningen i kurs 4 syftar till att kunna identifiera toppar och bottnar med en precision på ±1 dag. Kursen ger en fördjupning av kurs 3 i tolkningen av tidsrytmerna på börsen. Kurs 4 syftar vidare till att ge en större bredd i tolkningen av tidscykler och därmed fånga in cirka 50 procent av alla större och mer betydelsefulla vändningar på börsen som helhet och inte minst i enskilda aktier.


Författare: Carlsson, Ingemar
Pris: 1470 kr

  
   
   
   


Logga in som administratör Design & Produktion av Designbank


bottom